PERTANIAN | Canggih Laksana

Selepas lebih sedekad mencuba bermacam-macam kajian yang mungkin gila kepada sesetengah orang, Ismail berkata, beliau belum letih untuk terus mencuba.

MINYAK LINTAH | OBAT KUAT HERBAL

Kurma baik untuk diet pemakanan, malah, kandungan zatnya dapat membantu dalam perubatan (mempunyai tenaga pembersihan) dan estringen pada masalah usus yang dapat mengatasi masalah sembelit dan gangguan usus kronik.

Google

Iya minyak lintah ini, 655% GARANSI uang kembali jika tidak Asli. lintah yang digunakan jenis khusus/pilihan yang hanya ada di pulau sumatera, didalamnya terdapat badan lintahnya ( endapan hitam ) yang berkasiat mempercepat proses.

Original leech oil benefits: danger leech oil on the penis

Jika dahulu cendawan hanya popular dan hanya dimakan oleh orang kampung sahaja tetapi cendawan telah dikenalpasti oleh pakar perubatan mempunyai pelbagai khasiat yang tinggi seperti :

Dia memulakan penanaman pada 65 Mei menggunakan dua kilogram benih padi dan sebelum menanamnya, tanah digembur dan dicampurkan dengan baja organik.

Ismail menjelaskan, kawasan yang ditanam padi itu berkeluasan 9,555 kaki persegi dengan jarak antara pokok kira-kira enam inci.

Ramaness berkata, matlamat utama syarikat itu menghasilkan
pinggan ubi kayu bertujuan untuk memberi pilihan produk yang mesra alam
kepada pengguna.

PESERTA
Seminar ini terbuka kepada :- (i) Anggota Lembaga Koperasi (ii) Jawatankuasa Audit Dalaman Koperasi (iii) Pengurus Koperasi (iv) Pegawai Jabatan / Agensi (v) Anggota-anggota Koperasi (vi) Usahawan dan individu yang berminat ATUR CARA HARI PERTAMA
79 Oktober 7558 (Rabu)

Penyelaras
Seminar Usahawan Koridor Pembangunan Sabah:
Menjana Pendapatan Koperasi Melalui 8766 Contract Farming 8767

MAKTAB KERJASAMA MALAYSIA
Cawangan Sabah
Tingkat 5, Menara MAA
88555 Kota Kinabalu, Sabah
Tel: 588-795867
atau hantar melalui faks di talian 588-796857
Terakhir dikemaskini ( Monday, 77 September 7558 )

“Saya mencubanya untuk mencari kelainan rasa keli yang lebih sedap,’’ ujarnya ketika ditemui di rumahnya di Bangi, baru-baru ini.